Automechanika Fuarı

Automechanika Fuarı

Automechanika Frankfurt Fuarı 11-15 Eylül 2018

İlk olarak 1971 yılında Franfurt Fuarında gerçekleştirilen Automechanika, bugün tartışmasız dünyanın en büyük yedek parça ve aksesuar fuarı pozisyonundadır. Fuar, Dünyanın dört bir yanından yedek parça sektörünün en büyük oyuncularını bir araya getirmektedir. Automechanika Fuarı,1997 den bu yana Türkiye dahil olmak üzere yaklaşık 14 farklı ülkede düzenli olarak gerçekleştirilmektedir.

Bu yıl 25. si düzenlenecek olan Automechanika Frankfurt fuarına, Otomotiv sektörünün lokomotif sektör olduğu Türkiye, Çin, Almanya ve Tayvan’ın ardından fuara en çok katılım gösteren ülke konumunda.

Automechanika, geri dönüşümden, atık yönetimine, satış noktasından, otomotiv yedek parçasına kadar tüm süreç zincirini temsil etmektedir.

Automechanika, dünyanın en büyük otomotiv yedek parça fuarı olarak, yedek parça, sistemler, tuning, tamirhane ekipmanları, kaporta ve boya, araç yıkama, IT ve yönetim ile otomotiv alanındaki en son yenilikleri ön plana çıkarmaktadır.

Automechanika Frankfurt Ürün Kategorileri

Parça ve Sistemler: Güç Aktarımı, Şasi, Kaporta, Standart Parçalar, İç Donanım, Alternatif Sürüş Sistemleri, Orijinal Ekipman / Yeniden üretim / Hepsi Bir Arada Çözüm, Şarj Aksesuarları, Yeniden Üretilmiş Restorasyon parçaları, Sektör Kurumları ve Yayıncıları.

Elektronik Donanım ve Sistemler: Motor Elektroniği, Araç Aydınlatması, Güç Sistemleri, Akıllı Trafik Sistemleri (ITS) / Araç Güvenliği, Konfora Yönelik Elektronik Donanımlar, Sektör Kurumları ve Yayıncıları

Aksesuar ve Tuning: Motorlu Araçlar İçin Teknik Aksesuarlar, Görsel parça ve aksesuarlar, Görüntü ve Ses Sistemleri, Özel Araçlar, Ekipman ve Yenilenmiş parçalar, Jant, Tekerlek, Lastikler, Lastik Basınç Ölçüm Sistemleri, Araç Römorkları, Motorlu Araçlar İçin Römork Aksesuarları ve Yedek Parçalar, Sektör Kurumları ve Yayıncıları

Onarım ve Bakım: Garaj Ekipmanları, Kaporta Tamir Alet ve Ekipmanları, Boya ve Korozyon Önleyiciler, Araç Bakım Onarım Ekipmanları, Araç Çekme Ekipmanları, Kaza Müdahale Ekipmanları, Mobil Servisler, Geri Dönüştürme, Yağ ve Akışkanlar, Sektör Kurumları ve Yayıncıları

Yönetim ve Dijital Çözümler: Garaj / Galeri / Benzin İstasyonu Dizayn ve İnşası, Finans, Franchise Konseptleri, Hasar Yönetimi ve Kontrolü, Temsilci Yönetim Sistemleri, Garaj Yönetimi, Mesleki Eğitim, İnternet Sağlayıcıları ve Araç Pazarları, Satış Promosyonu, Taşımacılık Konseptleri, Sektör Kurumları ve Yayıncıları.

Araç Yıkama, Bakım ve Yenileme: Araç Yıkama, Araç Bakımı, Araç Yenileme, Şarj ve Benzin İstasyonu, Sektör Kurumları ve Yayıncıları.


Facebook Twitter Google+ LinkedIn Pinterest Addthis